Presentació de les útimes dues traduccions de Carla Valentino: SARDUSÀURU i LO MÓN MERAVILLÓS DE LES FORMÍGOLES I LOS HÒMENS

Dissabte 7 d’octubre 2023, a les sis de la tarda, al Jardí de Vil·la Mosca (carrer de Gramsci, 17, a l’Alguer), ha tengut lloc la presentació dels llibres: LO MÓN MERAVILLÓS DE LES FORMÍGOLES I LOS HÒMENS  i SARDUSÀURU. Los dos contes, escrivits i il·lustrats de Agnese Leone, són estats traduïts en alguerés de Carla Valentino i se poden llegir ma també escoltar: en la segona pàgina de cada llibre hi és un codi QR que, a través d’un lector de codis QR (aplicació present en tots los “smartphone”), que reenvia a la pàgina web Revista de l’Alguer (https://omniumalguer.cat) que conten l’àudio de la  lectura dels contes. Això perquè les dues publicacions són estades realitzades pensant als més petits que així poden tendre un ajut a la lectura.Los llibres són estats publicats de les Edicions Papiros de Núoro per l’Òmnium Cultural de l’Alguer, i fan part del projecte cultural “Tuteliamo il futuro dell’identità linguistica e culturale di Alghero” cofinanciat de la Fondazione di Sardegna.A la presentació del llibre, organitzada de l’Òmnium Cultural de l’Alguer i de l’Ofici de l’Alguer de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de la llibreria Il Labirinto Mondadori de l’Alguer oltres a la traductora i Vicepresidenta de l’Òmnium Cultural de l’Alguer, Carla Valentino, són intenvenguts: Gustau Navarro i Barba, Director de l’Ofici de l’Alguer de la Generalitat de Catalunya i Diegu Corràine, traductor, activista cultural  i Director editorial de les Edicions Papiros.Los dos llibres se poden trobar, oltres que en la sede de l’Òmnium Cultural de l’Alguer, en les llibreries de la ciutat.