Calendari en alguerés 2020

L’Òmnium Cultural de l’Alguer, també enguany, ha publicat lo Calendari en alguerés.

Com en aquell de l’any passat, també en lo Calendari en alguerés 2020 hi són 24 receptes de la tradició gastronòmica local, amb la descripció, en alguerés, de la preparació de plats que encara avui venen preparats de les famílies alguereses.

Amb aqueixa iniciativa se vol, sobretot, promoure l’ús de l’alguerés  en tots los àmbits, no sol en forma oral ma també en forma escrita, i remarcar ulteriorment la dignitat de la nostra llengua.

Los textos són a cura de Carla Valentino, vicepresidenta de l’Òmnium Cultural de l’Alguer.

Lo calendari se pot trobar a la sede de l’Òmnium Cultural de l’Alguer, al carrer de Sant Agustí 18/A, cada dimecres de les cinc i mitja a les set de la tarda; i també  divendres 13 de nadal, en Largo Sant Francesc, on hi siguerà un gazebo de l’Associació.