Arrés és! Concurs de vídeo en alguerés – Quarta edició

Després de vuit anys torna “Arrés és!”, Concurs de Vídeos en alguerés arribat enguany a la quarta edició. Lo Concurs fa part del projecte cultural “Joves i llengua algueresa” programació 2023/2024 de l’associació Òmnium Cultural de l’Alguer, financiat de la Fondazione di Sardegna, que preveu vàries accions finalitzades a estimular i augmentar l’ús de l’alguerés en los diversos àmbits socials, institucionals,comercials, etc.  És organitzat en col·laboració amb el Centro Servizi Culturali della Società Umanitaria di Alghero i és nat al 2012 amb l’objectiu de difundir i estimular l’ús de l’alguerés o català de l’Alguer, en particular entre les noves generacions, també entre aquelles persones que no coneixen bé l’alguerés.
Lo concurs se dividi en dues seccions Professionistes i No professionistes, amb un premi en moneda per cada secció posat a disposició de l’Òmnium Cultural de l’Alguer: vuit-cents euros (€ 800) per la secció Professionistes i quatre-cents euros (€ 400) per la secció No Professionistes.

La participació al concurs és gratuïta, sense límit d’edat i nacionalitat, no té algun tema obligatori, l’únic víncul és constituït de la llengua: los vídeos tenen d’ésser realitzats totalment en alguerés. Poden ésser utilitzats tots los formats de vídeo més comuns. Les obres tenen d’ésser presentades entre lo 15 d’abril del 2024.

Per tots los detalls tècnics per participar al Concurs se reenvia al Regulament del Concurs que se pot demanar via email a : omnium.alguer@gmail.com ;  alghero@umanitaria.it;  o descarregar de les següents pàgines web:
https://omniumalguer.cat;
www.umanitaria.it/alghero

Qualsessia aclariment o ulterior informació pot ésser demanada escrivint als precedents endiriços de posta electrònica. (C.Valentino)

Bando Arrés és! 2023-2024 bilingüe

Al·legat 1 – Esqueda de participació bilingüe

Al·legat 2 – Liberatòria bilingüe