Calendari en alguerés 2021

L’Òmnium Cultural de l’Alguer ha publicat lo Calendari en alguerés 2021.
Com aquellos dels anys precedents, també lo Calendari en alguerés 2021, contén algunes receptes de la cuina tradicional, enguany són dotze, una per cada mes, acompanyades d’una foto a colors i, endemés, a l’última pàgina, calqui “rima” dedicada a cada mes.
Aqueixa publicació vol ésser un exemple de “ús normal” de la nostra llengua, no sol en forma oral ma també en forma escrita. L’alguerés, lo català de l’Alguer, pot ésser emprat en tots los àmbits i, com en aqueix cas, també per descriure la preparació de plats de la gastronomia local, receptes de la “cuina de casa” de tantes famílies alguereses.
Los textos i les fotos són de Carla Valentino, vicepresidenta de l’Òmnium Cultural de l’Alguer.