Publicat Lo Sant Rosari en Alguerés

Pels algueresos la Setmana Santa és un apuntament assai important, sigui del punt de vista religiós que d’aquell de la tradició, amb les processons i amb els suggestius rituals, que tenen com escenari natural l’Alguer vella.
Ja de calqui any l’Òmnium Cultural de l’Alguer demanava més sobrietat i una major sensibilitat per les nostres tradicions, i és per això que en ocasió de la Setmana Santa a l’Alguer 2019, l’Òmnium Cultural de l’Alguer ha publicat un llibret amb el Sant Rosari en alguerés: un regalo pels fidels algueresos, un ajut per pregar en la pròpia llengua, no solament en Setmana Santa ma tot l’any.
Ja l’any passat l’associació havia realitzat una publicació amb el Rosari del Divendres Sant. L’edició d’enguany ixi amb una nova gràfica i, gràcies a les indicacions del Pàrroco de la Catedral Don Angelo Cocco, amb un contengut més complet, i com ja dit, que se pot emprar sempre.
Endemés, i no és un aspecte secundari, lo Sant Rosari en alguerés, ha tengut l’aprovació eclesiàstica, i per aqueix motiu l’Òmnium Cultural de l’Alguer, dóna les gràcies a S.E. Pare Mauro Maria Morfino, Bisbe de la Diòcesi l’Alguer-Bosa, per l’atenció dedicada i la sensibilitat demostrada.
La traducció en alguerés del Sant Rosari és estada feta de Carla Valentino, vicepresidenta de l’Associació.
La publicació és estada realitzada gràcies al contribut de la Fondazione di Sardegna, de la Fondazione Alghero i de l’Associació Botigueta.
Lo llibret del Sant Rosari en alguerés siguerà distribuït gratuïtament, a partir de dimecres 3 d’abril, lo dilluns i el dimecres a la tarda, de les sis i mitja a les vuit, en la sede de l’Òmnium Cultural de l’Alguer, carrer de Sant Agustí, 18/A.
L’Associació és disponible a donar un ajut per una correcta lectura en alguerés del Rosari. Qui volguessi més informacions pot enviar una email a: omnium.alguer@gmail.com.